Пътуване и туризъм в България

Къде ще посрещнете Нова година?

Активният туристически сезон отмина, но това не е причина да си останете в къщи, нали? Напротив! Наближават най-красивите празници и е време да помислите къде да посрещнете Новогодишните празници.

Дестинациите, които ви предлагат различни туристически агенции, сред които и Амигос Травел са толкова много, че само от вас зависи на къде ще поемете, но ако държите да посрещнете Нова година на романтично място, можете да разгледате какво ви предлагат от Виктория Палас.

Защо ви предлагаме да посрещнете наближаващите празници тъкмо на родното Черноморие?

Да, обикновено това време на годината повечето хора свързват със снежни писти, горяща камина и чаша червено вино, но ако досега не сте посрещали Нова година на брега на морето, тогава просто сте изгубили много.

Всъщност, ето какво ви очаква, ако влезете на страниците на http://www.amigostravel.eu/ и разгледате оферти за почивки от Виктория Палас.

Преди да си кажете: ”Да, но той е в Слънчев бряг, а там хотелите са един до друг”, ще ви кажем, че Виктория Палас е един от най-луксозните хотели, който е отдалечен от цялата шумотевица на комплекса.

Намира се на самата плажна ивица и от него се разкриват невероятно красиви гледки към безкрайната морска шир.

Хотелът може да ви предостави едно изключително морско посрещане на наближаващите празници по начин, по който никога до сега не сте и представяли, че е възможно.

Очакват ви лукс, комфорт, спокойствие, отлична кухня и страхотно обслужване, което няма да срещнете на много места.

Към всичко това прибавете неустоимия чар на морето, на което ще се наслаждавате, бавно разхождайки се по безкрайната плажна ивица, уютните, малки заведения из курорта, където можете да се сгушите до любимия си на чаша топъл чай и кажете, че това не е романтично.

Ако влезете на сайта на http://www.amigostravel.eu/ и резервирате своята почивка във Виктория Палас сега, ще можете да се възползвате и от по-ниските цени за туристическите пакети за посрещане на новогодишните празници, което е още един плюс в полза на Виктория Палас.