Пътуване и туризъм в България

Лятото наближава. Къде ще почивате?

Предполагаме, че имате познати, които винаги успяват да почиват в хубави хотели на ниски цени. Питали ли сте как те успяват да открият възможно най – атрактивните места като Атлиман Бийч в Китен или Голдън Бийч на Златните пясъци, а вие като потърсите вече няма места?

Ще ви разкрием тайната – приятелите ви просто се възползват от промоционалните пакети за летни почивки на http://www.amigostravel.eu/.

Ако искате и вие най – сетне да почивате на родното Черноморие и да отмаряте в добри хотели и на ниски цени не чакайте, а влезте на страниците на Амигос Травел и разгледайте офертите им за почивки, които ще откриете там.

Казваме ви да го направите в този момент, защото точно сега цени за почивки на ексклузивни места като Голдън Бийч или Атлиман Бийч са най – изгодни.

Разгледайте предложенията на туроператора и ще се убедите сами.

Правило на хотелите е да предлагат промоционални цени на почивките си, ако бъдат резервирани няколко месеца по – рано. Така че, ако побързате и резервирате сега своята лятна почивка, ще се възползвате от много добри цени и ще си осигурите едно страхотно лято.

Защото няма какво да се лъжем – родните хотели са също толкова добри, колкото и в съседна Гърция или Турция, а обслужването е на много по – добро ниво.

Защо да не се възползвате и вие от големите отстъпки за летни почивки в Китен, Слънчев бряг или Златни пясъци и да спестите пари?

Просто трябва да влезете на страниците на http://www.amigostravel.eu/ и да разгледате – сигурни сме, че ще откриете дестинацията, за която винаги сте мечтали да посетите.

Възможностите ви сега са много, но побързайте, защото предвидливите вече си осигуряват евтини почивки на родното море, така че ако се забавите с избора може скоро да не можете да откриете свободни места за почивка.