Пътуване и туризъм в България

Няколко причини да посетите Португалия

В днешно време е достатъчно просто да си намислите дестинация, да разгледате предложенията за екскурзии и почивки, които предлагат туроператорски агенции като http://dari-tour.com/ и да потеглите на път.

Докато все още разглеждате, ние искаме да ви запознаем с една не толкова популярна за български пътешественик дестинация, която си струва да се посети.

Става дума за слънчева Португалия – страна изключителна красива, богата на архитектурни и исторически забележителности, безкрайни плажни ивици и природни красоти. Страната може да предложи на всеки по нещо, а цените на екскурзиите и почивките в Португалия се нареждат сред най-евтините в Европа.

Ето защо ви предлагаме да помислите за едно пътешествие до тази толкова слънчева страна.

И все пак, защо да изберете екскурзии или почивки в Португалия?

 

Страната е обявена за едно от най-добрите места за почивки в Европа. В Португалия всеки може да намери нещо за себе си, без значение дали си пада по спокойното излежаване на плажа или обича културния и исторически туризъм.

Туроператорите от ДариТур, които предлагат атрактивни екскурзии и почивки в Португалия отбелязват, че страната се слави с вкусна храна и прекрасно вино на добри цени.

Португалия е страна с много богато културно и историческо наследство и любителите на древните градове ще бъдат изключително впечатлени от великолепните древни дворци и църквите, които се издигат гордо в почти всеки португалски град.

Какво не бива да пропускате, ако изберете екскурзия до Португалия от http://dari-tour.com/?

Разходка из Лисабон

Столицата на Португалия ще ви омае с прекрасна архитектура, древни паметници и невероятна атмосфера. (Докато сте в Лисабон си отделете време да разгледате замъкът Сао Жорже).

Обиколка на Порто

Порто или както го наричат още „Перлата на португалския север” е вторият по големина град в Португалия. Освен с красиви гледки, градът ще ви впечатли с многото си забележителности, с пъстротата си и с вкусната си кухня. (В Порто не пропускайте да посетите църквата „Свети Франциск”, която е шедьовърът на Порто).