Пътуване и туризъм в България

Почивка с ваучер

В последно време, много нашумя начинът да си закупите нещо чрез онлайн ваучер. Те станаха толкова популярни, че се появиха и оферти за услуги, като да си запишете час при маникюристката, но с този ваучер ви излиза по-евтино. И то си е така, но има доста хора, които по някаква причина са скептични към тези действия и начини на плащания.

Един ваучер, може да се окаже много по-добър подарък от някоя книга или чаша. Не говорим за тези ваучери за пари, който са за магазините за техника или някоя голяма хранителна верига. Става дума за ваучери, които са за по-специфични случай, дори ваучери за почивка. Да има такова нещо. Представляват като предварителна резервация, но по-евтино.

Не сте ли искали да намерите подходящи промоции на хотели, дестинации или дори местен ресторант и да трябва да обикаляте от сайт на сайт? Точно за това са тези сайтове с промоции.

 

Ваучери за почивка. Те в голяма степен могат да смъкнат цената на едно стандартно запазено място с около 50-80лв. Това си е голяма сума и може да си купите доста сувенири с тях. Хубавото на този вид плащания също е, че по този начин, вие може да си купите стая или апартамент или дори цяла вила, навсякъде. Всяка една къща, хотел или ресторант може да предложи подобни услуги. Просто трябва да са поставили оферта.

Хубавото на тези ваучери е, че те не са на хартия (освен ако не си ги изпринтите), а са просто код, който е видим винаги на сайта и няма шанс да бъде забравен.

Още по-хубавото е, че се предлагат оферти и за чужбина. Винаги може да посетите някое място с вашия ваучер, на което не сте били до сега.

Можете да изберете някоя близка държава — Гърция, Румъния или Турция, която няма да ви излезе толкова скъпо и да се насладите на богатите оферти, които се предлагат.

Еко и селският туризъм доста често получават подобни предложения, защото оферти, често се пускат от къщи, които са отделени от големите градове или такива, разположени в малки, но китни селца, съдържащи в себе си изключителна красота или дори развили специални места за туристи, като еко пътеки през планината, някой топъл извор или дори екстремни спортове.

Добре, с тези ваучери наистина можеш да си купиш доста неща, а има ли някаква разлика с това да си направиш покупката с реални пари? Всъщност, главната разлика, би била, че всичко може да стане онлайн. Винаги може да намерите нещо по-евтино, но кога ще намерите нещо, което е по-евтино от друго? Това е рядкост и винаги е по-добре, когато е евтино и приятно. Не ви взимат пари, само защото мястото е такова. Ваучерите са много по-лесен начин да закупите желана стока или оферта за почивка.

 

Ваучери за почивка може да намерите в много сайтове, дори чуждестранни. Ако се намирате в чужбина, може да потърсите за местни такива или да си изберете нещо от някой роден, когато си идвате. Винаги има опции. Ако си мислите, че ваучерите са конкретно за една оферта с една опция — грешит, вижте разнообразие от ваучери в Процент.бг. Можете да изберете няколко опции, като например стая с 3 легла, двойна стая, ако става дума за хотел. Не мислете, че като е ваучер, това ще значи, че има само един вариант. Напротив, вие пак имате избора да избирате, само че на по-ниска цена.